interio® design by v@llèe forholder sig kritisk overfor strømninger og nye tendenser samt sætter det enkelte menneskes behov som midtpunkt, ved at omsætte forventninger til fleksible, funktionelle rum, hvor der skabes trivsel og mulighed for udvikling.

Ideplanet

interio® design by v@llèes bestræbelser på individuelle og specifikke løsninger om indretning

Længe inden den første streg er tegnet, sikrer interio® design by v@llèe sig som uvildig rådgiver, at opfylde kundens krav undervejs i processen så det endelige resultat om valg af farver, materialer, lys og møblering lever op til og genspejler kundens forventninger og forestillinger til en attraktiv og efterspurgt indretning.

interio® design by v@llèes arbejde stopper først dér, hvor ønsker, indretninger og de endelige gennemtænkte løsninger er udført, og projektet endeligt bliver afleveret.

interio® design by v@llèe arbejder uafhængig af leverandører. Dette betyder at interio® design by v@llèe udelukkende kan tilgodese kundens behov, som altid vil resultere i en holdbar og gennemtænkt helhedsløsning med en optimal arealudnyttelse, individualitet samt en funktionel indretning, hvor møbleringen ses i sammenhæng med den øvrige indretning.

Vi designer også specialinventar, når opgaven kræver det.