TRIPLE

Nu består den unikke Triple serie af mange forskellige borde, en rumdeler med et maritimt udseende og en bakke til utallige formal.


Kontakt os for mere information på v@llee.dk

 

at leve en drøm…

                           … en drøm om at skabe

Vores drøm … har været at skabe TRIPLE som stimulator for: Synssansen - Høresansen - Følesansen

TRIPLE er med sine 3 lag, en kombination af aluminium og træ, enkelt, stramt og nutidigt i sit design, - et design som med sit umiddelbare indtryk er et æstetisk syn for øjet.

TRIPLE table og TRIPLE tray giver med sin overflade af 3 lag softfeel lak en behagelig fornemmelse og en enestående komfort, - en lyddæmpende effekt, som gør en forskel og taler for sig selv, - gør det levende og personligt.Lakering efter eget farvevalg.

TRIPLE  table er i sin kombination af den bløde overflade, der svæver på de to blanke ringe, en sand nydelse og en ”nødvendighed” at røre og føle ved, - et resultat hvor vi ikke kun har fokus på den visuelle tilgang, men også på høresansen og følesansen.

TRIPLE - shield har to lag sejldug efter eget valg mellem de tre rammer, og kan på den måde bruges som "vejviser" og giver et personligt præg i helheden, hvor resultatet giver et design som bryder med vanetænkning.